Rezultate exceptionale

SaunaFit Plus - acest panty revolutionar- va va transforma silueta, datorita extraordinarei sale puteri de slabire, ce deriva din tehnologia Thermo-NEOTEX. Pierderea in kilograme si centimetri este vizibila inca din primele zile.

Obligand corpul sa elimine apa si sa arda grasimile, colaceii dizgratiosi si depozitele de grasime dispar, chiar si din zonele cele mai rebele (coapse, abdomen, solduri si fese).

sauna-fit

sauna-fitCum functioneaza?

Tehnologia textila Thermo-NEOTEX produce o actiune termica la contactul cu pielea. Veti simti o senzatie placuta de caldura in zonele acoperite de acest panty. Insa, marea inovatie este materialul textil revolutionar, cu dubla actiune.

1. Fata interioara, galbena, in contact cu pielea va absorbi tot ceea ce corpul elimina in mod natural.

2. Fata exterioara, neagra, va ramane complet uscata.

Datorita acestui miraculos material textil cu doua fete, nu trebuie sa va temeti de nimic, chiar daca purtati aceasta arma impotriva kilogramelor, acasa sau la serviciu.

sauna-fit

sauna-fit

sauna-fit

Cele 15 avantaje SaunaFit Plus

1. elimina apa si celulita

2. expulzeaza grasimea din zonele-tinta

3. mareste fermitatea pielii prin masaj permanent

4. mareste elasticitatea pielii

5. slabire armonioasa

6. elimina toxinele

7. pierdere de centimetri

8. sexy si confortabil

9. poate fi purtat in orice ocazie

10. pentru barbati si femei

11. antialergic

12. usor de spalat

13. rezultate din primele zile

14. functioneaza chiar si cand va uitati la televizor

15. transpiratie invizibila

sauna-fit

sauna-fit

sauna-fit   sauna-fit
"De indata ce imbrac SaunaFit Plus, incep sa transpir. Pur si simplu simt cum se topeste grasimea, datorita caldurii. In plus, desi transpir, nu se vede! "
  "La inceput am crezut ca e o gluma, dar intr-adevar am reusit sa scap de excesul de greutate transpirand, chiar stand lungita pe pat si citind o carte."

 

sauna-fit

sauna-fit   sauna-fit
"Am inceput sa folosesc SaunaFit Plus, de cand m-am inscris la sala, impreuna cu o prietena. Desi am fost la aceleasi cursuri, am slabit mai mult decat ea. "
  "Ce poate fi mai usor decat atat? Multumesc SaunaFit Plus: nu doar am slabit, dar am scapat si de celulita si pielea mea arata acum senzational! " 

sauna-fit